Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

JoomlaTune Support Forum    JComments component    Integration with third-party extensions    K2 JComments    Topic: K2 JComments 1.3 doesn't work on K2
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: K2 JComments 1.3 doesn't work on K2  (Read 20076 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
keeperman
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


« on: November 01, 2013, 13:50:46 »

Hi,
I installed JComments component and JComments 1.3 plug-in.  it shows on K2 item(article), but when I click 'send' comment, nothing happended.
after click ' send' button, the page just automatically scroll up , when you scroll down page, filled form data still in form field .

what reason?

Many Thanks
Logged
smart
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 186
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1883



WWW
« Reply #1 on: November 01, 2013, 14:35:12 »

The JComments embeds its JS automatically using Joomla! API. If they are missed in result page source - may be some template's feature removes them or some external plugin...
Logged

If you use JComments, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory
keeperman
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #2 on: November 01, 2013, 14:46:01 »

The JComments embeds its JS automatically using Joomla! API. If they are missed in result page source - may be some template's feature removes them or some external plugin...

hi, yes, u were right. It works after I disabled  Javascript Compression feature. why doesn't it work when  Javascript Compression enable?

another question, how to sort comments by vote?  It means most vote will be on the top of comment list.


thanks again =)
Logged
smart
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 186
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1883



WWW
« Reply #3 on: November 01, 2013, 14:52:47 »

hi, yes, u were right. It works after I disabled  Javascript Compression feature. why doesn't it work when  Javascript Compression enable?
Seems this option works with some errors Wink

another question, how to sort comments by vote?  It means most vote will be on the top of comment list.
Such feature is not supported in JComments (you can sort by votes only comments in JComments Latest module)
Logged

If you use JComments, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory
keeperman
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #4 on: November 01, 2013, 15:39:53 »

Hi,
I found I can't save any changes in Module manager now after install Jcomments,  what reason?

thanks
Logged
smart
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 186
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1883



WWW
« Reply #5 on: November 01, 2013, 15:45:15 »

The JComments couldn't affect to Module manager...
Logged

If you use JComments, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory
keeperman
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #6 on: November 01, 2013, 15:52:15 »

The JComments couldn't affect to Module manager...

hi, I means can't save changes in any module setting, any advice? very strange
Logged
smart
Administrator
Hero Member
*****

Karma: 186
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1883



WWW
« Reply #7 on: November 01, 2013, 16:07:33 »

You have to check for possible JS errors on page. This could be related with Joomla's backend template...
Logged

If you use JComments, please post a rating and a review at the Joomla! Extensions Directory
keeperman
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #8 on: November 01, 2013, 16:14:25 »

You have to check for possible JS errors on page. This could be related with Joomla's backend template...

no error displayed, it return to 'module manager' page(which list all modules) after I click "save&close" button. look as usual, but nothing be saved.  Sad
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
JoomlaTune Support Forum    JComments component    Integration with third-party extensions    K2 JComments    Topic: K2 JComments 1.3 doesn't work on K2
 
Jump to: