Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

JoomlaTune Support Forum    ProofReader component    Translations    Topic: How to switch language in ProofReader?
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: How to switch language in ProofReader?  (Read 44376 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
negheart
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


Email
« on: September 05, 2010, 19:33:00 »

I have searched the forum to see how to switch language into English for ProofReader. Could not find it. I have installed com_proofreader_1.0_RC9b on Joomla 1.5.20. It would be good in the Admin "Edit Config" page to have an option to switch language. I can see english files in the /administrator/components/com_proofreader/languages. Also before install, the in the
installation file called config.proofreader.php file, the first 3 rows has this value:

#####################
$pr_language = "english";
$pr_encode_page = "windows-1251";
#####################

After install, these 2 rows disappeared. So I manually added these 2 rows in the /administrator/components/com_proofreader/config.proofreader.php
Yet front end language is not in English.

Plesae help me? I have seen instruction in the forum for JComment. But What about ProofReader Language switch tutorial?
Logged
era
Global Moderator
Jr. Member
*****

Karma: 9
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12


211194534
Email
« Reply #1 on: September 06, 2010, 00:49:46 »

for 1.0 RC9 and J!1.5.x:
for example - your front end language de-DE (German)
1. go to file administrator/components/com_proofreader/include.proofreader.php, line 69-71
change default language "ru-RU" to "en-GB"
Code:
if (file_exists(JPATH_ADMINISTRATOR.DS.'components'.DS.'com_proofreader'.DS.'languages'.DS.$type.'.ru-RU.php')) {
     require(JPATH_ADMINISTRATOR.DS.'components'.DS.'com_proofreader'.DS.'languages'.DS.$type.'.ru-RU.php');
}
to
Code:
if (file_exists(JPATH_ADMINISTRATOR.DS.'components'.DS.'com_proofreader'.DS.'languages'.DS.$type.'.en-GB.php')) {
     require(JPATH_ADMINISTRATOR.DS.'components'.DS.'com_proofreader'.DS.'languages'.DS.$type.'.en-GB.php');
}

2. go to directory administrator/components/com_proofreader/languages/ and delete your front end language file, e.c. "site.de-DE.php"


component will not find that Joomla language used and load the default language (en-GB)
Logged

English is not my native language - so I can write with mistakes Wink
southdelhi
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Posts: 1


Email
« Reply #2 on: June 26, 2017, 11:31:43 »

Escorts Services in Delhi
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
JoomlaTune Support Forum    ProofReader component    Translations    Topic: How to switch language in ProofReader?
 
Jump to: